BREEKWERF
BETONCENTRALE
CONTAINERDIENST

GROND- & AFBRAAKWERKEN

Nieuwstraat 121 ♦ 9190 Stekene

Opslagplaats voor grond (Stekene)

Wanneer u een vastgoedproject voorbereidt of graafwerken laat uitvoeren, kan het gebeuren dat u met een grondoverschot zit dat u nergens kwijt geraakt. De grond laten afvoeren – om in een latere fase weer te betalen om extra grond aan te voeren – is geen economische keuze.
De oplossing? Gebruik maken van de opslagplaatsen voor niet-vervuilde grond bij Van Raemdonck (Stekene, Waasland).

Gestockeerd zoals het hoort

U kunt bij ons terecht voor grondopslag volgens de regels van de kunst – én volledig conform de eisen van OVAM. Onze service is dé oplossing voor aannemers en particulieren die een plaats zoeken om niet-vervuilde grond (C-top) te storten en tijdelijk op te slaan.
Ontdek zeker onze voordelige prijzen voor grondopslag in het Waasland. Contacteer ons professionele team en bespreek uw vraag met ons!

Leveren van grond en puingranulaten (Waasland)

U kunt ook vertrouwen op Van Raemdonck om grond te leveren voor uw project. Zoekt u geschikt materiaal voor de fundering van uw bouwproject? Ontdek dan onze hoogwaardige puingranulaten, die we kunnen leveren op uw werf.

Zit u met een grond- of puingranulatenoverschot dat u nergens kwijt kunt? Dan nemen wij uw overschot over tegen een correcte marktprijs

Contacteer ons voor meer informatie!