top of page

GRONDWERKEN

Nieuwstraat 121 ♦ 9190 Stekene

Grondwerken, de basis voor úw project

Duurzame grondwerken vereisen een gespecialiseerde aanpak door een ervaren grondwerker. Van Raemdonck in Stekene (Waasland) bouwde doorheen de jaren een uitgebreide kennis op. We zijn dan ook veelzijdig inzetbaar. Grondwerken voor uw vastgoedproject of grondwerken voor openbare werken? Onze professionals realiseren uw vraag professioneel, snel en grondig.

Onze medewerkers zorgen voor een complete aanpak van uw grondwerken. Zo voorzien we de geschikte materialen om het werk goed te kunnen uitvoeren, maar ook de containers om overtollige grond af te voeren.

 

Woont U in de regio Stekene, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Moerbeke, Beveren, Lokeren, Hulst, ... en wenst U één aanspreekpunt voor uw volledige grondwerken? Contacteer ons!

Grondwerken voor particulieren en bedrijven

Particulieren kunnen op ons vertrouwen voor allerhande grondwerken rond hun woning of ter voorbereiding van hun bouwproject. Zo kunnen we uw bouwgrond bouwrijp maken door hem mooi egaal af te schrapen. Vastgoedondernemers, grote en middelgrote bedrijven, openbare instellingen en overheden … Ze zijn allemaal kind aan huis bij Van Raemdonck. Ze vertrouwen stuk voor stuk op onze professionele aanpak, strikte planning en betrouwbare oplevering voor hun project. Ons bedrijf beschikt over de ervaring, de expertise en de mankracht om elk groot project tot in de puntjes te verzorgen.

U kunt ons inschakelen voor:

  • diverse algemene grondwerken

  • funderingen

  • regenputten

  • kelders

  • ophogen, verharden en nivelleren van terreinen

  • bouwrijp maken van terreinen voor vastgoedontwikkeling en wegenbouw

Wilt u meer informatie inwinnen of meteen uw project bespreken? Contacteer ons!

bottom of page