top of page

CONTAINERDIENST

Nieuwstraat 121 ♦ 9190 Stekene

Container nodig? Het Waasland vertrouwt op Van Raemdonck!

Wanneer u bouwt, verbouwt of uw tuin aanlegt, wilt u snel en zonder moeilijkheden uw afval kunnen afvoeren. Een vlotte afvalstroom zorgt ervoor dat uw project mooi op schema blijft. Maar u wilt er uiteraard ook niet té veel voor betalen. Een correcte prijs is essentieel – want ook uw project kost centen.
Kies daarom voor Van Raemdonck wanneer u een container wilt huren in het Waasland (regio Stekene, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Beveren, Lokeren, Moerbeke, ...). Wij zorgen voor een ijzersterke service, klantvriendelijke prijzen én afvalverwerking op maat van uw wensen.

Bel of mail ons nu voor meer informatie!

Scherpe tarieven, snelle levering

Ons bedrijf staat bekend om zijn service op maat van de klant. Snel een container nodig in het Waasland? Wij zorgen ervoor dat uw project geen vertraging oploopt. Bovendien zorgen we steeds voor de levering, ophaling en afvalverwerking. Betrouwbare afspraken, daar kunt u op rekenen.
Container huren in het Waasland?

U kunt bij ons terecht voor afvalcontainers voor:

  • steenpuin

  • grond

  • grond gemengd met steen

  • gemengd afval

  • groenafval

  • bouwafval

De grootte van úw keuze, voor particulier en bedrijf

Van Raemdonck beschikt over een ruim assortiment aan afvalcontainers voor onderneming en particulier, in een brede waaier aan volumes en afmetingen. Zo kunnen we een container leveren die perfect aansluit bij uw behoeften.

Container huren in het Waasland? Bel of mail ons voor meer info en ontvang een gratis offerte voor uw aanvraag!

bottom of page