top of page

AFBRAAKWERKEN

Nieuwstraat 121 ♦ 9190 Stekene

Specialist in afbraakwerken (Stekene, Waasland)

Gaat u bouwen of verbouwen en zoekt u een specialist in afbraakwerken in de regio Stekene, Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Moerbeke, Beveren, Lokeren, Hulst, ...? Of wilt u als projectontwikkelaar een prachtig nieuwbouwproject realiseren – maar moet er eerst nog een appartementsgebouw of woning afgebroken worden? Of zoekt u als overheidsinstantie naar een betrouwbare partner om bruggen of andere constructies te verwijderen?

In al deze situaties kunt u voluit vertrouwen op de expertise van Van Raemdonck, uw partner in afbraakwerken in het Waasland.

IJzersterk in het zware werk

Geen project is te groot voor ons compleet uitgeruste team van afbraakspecialisten. Met behulp van de meest krachtige machines zorgen zij voor een snelle afbraak van uw gebouw of constructie. Ook wanneer er bijzonder nauwkeurig gewerkt moet worden, kunt u een beroep doen op ons vakmanschap.

Kies voor Van Raemdonck voor het afbreken van:

  • huizen

  • appartementen

  • industriegebouwen

  • residentiële gebouwen

  • alle soorten panden

  • stallen en schuren

Afbraakwerken in het Waasland? Contacteer ons!

Wilt u meer informatie inwinnen over onze diensten? Of meteen een gratis offerte aanvragen voor uw afbraakwerken? Ons team zorgt voor het slopen en afbreken van uw gebouw of constructie – tegen correcte prijzen én volledig volgens afspraak.

Ontdek de mogelijkheden vandaag nog en leer onze service kennen. Bel of mail ons om uw vraag te bespreken.

bottom of page